Saturday, 15 September 2012

JustClick Update!!!

Assalamualaikum kepada semua pembaca. 

JustClick sekarang dh ada banner baru.

Sila la tengok banner kami di bawah ni yer..



Macam mana?? Ok x..

Nice and Simple kan..:)

Ok lah..

Kepada anda yg baru tgk blog kami, anda mesti tertanye2 blog ini pasal apa kan.

Untuk pengetahuan anda, blog JustClick ini adalah sebenarnya sebuah laman blog shopping.

Kami hanya menjual produk2 yg terpilih sahaja.

Pada masa ini, kami hanya menjual satu produk sahaja iaitu produk Catalyst.

Kami merupakan agen  untuk produk  Catalyst ni.

Kami akan menambah produk2 untuk anda dimasa akan datang.

Kami hanya menawarkan produk2 yg berkualiti pada harga berpatutan !!!

So, kepada penggemar2 online shopping ni bolehlah jadikan blog JustClick ini sebagai satu dari blog destinasi shopping anda.. :)

JustClick jugak ada di facebook. ^^

Anda boleh 'Like' page JustClick di 

 Akhir sekali jadikan lah JustClick sebagai salah satu blog shopping anda

dan

 Salam Sayang dari kami di JustClick eShoppe ^^
........................................................................................................................

No comments:

Post a Comment