Saturday, 15 September 2012

Catalyst Virgin Coconut Oil for Health (Minyak Kelapa Dara)




Assalamualaikum!!!


Dan Salam sejahtera~




Ok, BERITA BAIK untuk anda semua (perempuan&lelaki) yg mengalami kulit muka bermasalah seperti :


- Kulit muka berminyak??



- Kulit muka berjerawat yg sgt taktau malu nk keluar tak henti2??



- Kulit muka yg berparut jerawat seperti kawah di bulan??



- Kulit muka yg kusam??kering??tak bermaya??



Semua tu ada penyelesaiannya!!iaitu dengan pengambilan produk VCO @ Virgin Coconut Oil @ Minyak Kelapa Dara


Apa itu Minyak Kelapa Dara????


Secara ringkasnya minyak kelapa dara menyimpan banyak khasiat yg tidak diketahui umum. Di samping itu dengan teknologi terkini, anda tidak perlu lagi mencari buah kelapa dara utk mendapatkan khasiatnya kerana Catalyst Sdn.Bhd telah mengeluarkan produk mereka yg diyakini 100% asli daripada minyak kelapa dara & dijamin halal. Ia adalah produk bumiputera & selamat dimakan oleh semuaperingkat umur.


Selain itu, VCO ini mampu :


- Mengurangkan kadar kolestrol & selera makan!!(nk diet pun digalakkan kerana dapat mengurangkan nafsu makan yg membuak2)





- Mengurangkan berat badan!!





- Mengawal kencing manis!!





- Tubuh badan lebih tahan penyakit!!





- Mendapatkan kembali keanjalan & kelembutan kulit!! (gebuss gitu~)





- Pertumbuhan rambut lebih baik & kelemumur akan hilang!!





- Terhindar daripada gejala alahan!!





- Mengelakkan risiko penyakit kanser!!





- Keadaan berdengkur akan hilang!!





- Sesuai utk ibu mengandung !!





- Mengurangkan stretchmark!!





- Melancarkan kitaran haid!!





- Sebagai agen penyubur ya!!





- Sebagai agen pelincir dlm hubungan suami isteri!!





- System penghadaman yg baik iaitu senang membuang!!







- Memberikan tenaga utk anda!!(sesuai utk pelajar & pekerja yg memerlukan focus harian)





Keratan akhbar mengenai produk Catalyst.


Produk VCO didatangani dalam pelbagai bentuk & harganya sgt berpatutan!!terus terang saya katakan bahawa produk yg dikeluarkan oleh Catalyst sgt murah berbanding produk lain & mampu dimiliki semua org & kesannya sgt positif!!



Maklumat mengenai Vco Catalyst

  • Mempunyai 60 biji kapsul
  • Berat 500 mg setiap botol
  • Keluaran orang Islam dan Halal
  • Aturan makan hanya 2 biji sehari (1 siang dan 1 malam)
  • Boleh juga digunakan untuk disapukan di muka




Cara Pengambilan Vco Catalyst

Ambil sehari 2 kali. Sekali ambil sebiji. Boleh diambil selepas makan atau sebelum makan. Pastikan banyak minum air masak. Sebotol vco catalyst mengandungi 60 biji, boleh bertahan selama 30 hari.

Harga VCO CATALYST

Harga pasaran sekotak adalah RM 39.90 Semenanjung / RM 43.90 Sabah dan Sarawak.

Sebenarnya saya nak bagi percuma caj pos laju, namun harga yang ada sen sen kat belakang tu susah untuk customer yang menggunakan cash deposit, jadi harga di bawah adalah terbaik untuk memudahkan semua customer. Lebih 10 sen untuk setiap kotak, minta halal dunia akhirat.


Cara pembayaran

Pembayaran boleh di lakukan melalui bank Maybank atau CIMB.

Jika berminat sila hubungi agen Catalyst yg berdaftar dibawah:

Nurul : 013 - 638 4766
E-mail justclickon9@gmail.com

Kami juga mempunyai laman FB yg rasmi. Sila kunjungi facebook kami di http://www.facebook.com/JustClickEShoppe

No comments:

Post a Comment