Tuesday, 25 September 2012

Catalyst VCO | Tips Pengambilan Yang Betul




TIPS PENGAMBILAN ATAU MAKAN SUPPLEMENT DENGAN BETUL

Atau dalam hal ini cara makan dan waktu pengambilan VCO. 
 Tips ini diberikan dan dijelaskan dari : 
PUAN VIVI NORYATI ( Saintis Perubatan daripada Universiti Malaya) 

 1. MAKAN / AMBIL supplement (VCO) selepas breakfast atau sarapan pagi dan waktu malam(sebelum tidur) pada jam 10 malam.

 2. KERANA ?? Pada masa ini sistem pencernaan badan kita menjadi sedikit slow atau kurang aktif. Jadi ini akan memudahkan supplement (VCO) bertindak dan bekerja dalam badan kita.

 3. ELAKKAN pengambilan supplement (VCO) pada waktu tengahari kerana pada masa ini sistem badan kita sangat aktif bekerja untuk mencerna makanan dan sebagainya.

 4. ELAKKAN juga pengambilan supplement (VCO) sebelum makan kerana tindak balas mungkin tidak akan berlaku/kurang kerana supplement yang kita makan akan ditimpa oleh makanan yang kita ambil.

 5. KURUS??? Anda sendiri mesti pandai atur portion atau saiz hidangan sendiri. Pengambilan VCOakan menjadikan anda lebih bertenaga dan kadar metabolism meningkat. Jika anda rasa selepas pengambilan VCO anda kerap rasa lapar dan nafsu makan membuak-buak , LEBIHKAN saiz hidangan atau pengambilan IKAN dan sayur dalam diet harian anda.

 6. PALING PENTING SEKALI . Pastikan anda minum air kosong dengan cukup sekurang2nya 3 liter sehari untuk membantu proses penyingkiran atau penyahtoksin dalam badan akan berjalan dengan lebih lancar dan badan akan terasa lebih segar dan bertenaga sentiasa.

.................................................................................................................

Bagi sesiapa yg berminat untuk dapatkan Catalyst VCO Softgel ni, boleh hubungi kami.

Nurul : 013-638 4766

Sila 'like' Facebook kami di : http://www.facebook.com/JustClickEShoppe

untuk lebih info.

Thursday, 20 September 2012

Catalyst VCO softgel hanya RM 39 !!!


Salam kepada semua pembaca.

Hari ini JustClick ada update terbaru !!!

Berita gembira untuk pengguna dan bakal pengguna produk Catalyst VCO !!!

Harga terbaru untuk produk Catalyst Virgin Coconut Oil @ VCO softgel 





KINI
 HANYA RM 39 !!!

(Harga asal : RM 39.90 )



Bagi sesiapa yg berminat boleh hubungi kami.

Nurul : 013-638 4766

Sila 'like' Facebook kami di : http://www.facebook.com/JustClickEShoppe

untuk lebih info.


Saturday, 15 September 2012

JustClick Update!!!

Assalamualaikum kepada semua pembaca. 

JustClick sekarang dh ada banner baru.

Sila la tengok banner kami di bawah ni yer..



Macam mana?? Ok x..

Nice and Simple kan..:)

Ok lah..

Kepada anda yg baru tgk blog kami, anda mesti tertanye2 blog ini pasal apa kan.

Untuk pengetahuan anda, blog JustClick ini adalah sebenarnya sebuah laman blog shopping.

Kami hanya menjual produk2 yg terpilih sahaja.

Pada masa ini, kami hanya menjual satu produk sahaja iaitu produk Catalyst.

Kami merupakan agen  untuk produk  Catalyst ni.

Kami akan menambah produk2 untuk anda dimasa akan datang.

Kami hanya menawarkan produk2 yg berkualiti pada harga berpatutan !!!

So, kepada penggemar2 online shopping ni bolehlah jadikan blog JustClick ini sebagai satu dari blog destinasi shopping anda.. :)

JustClick jugak ada di facebook. ^^

Anda boleh 'Like' page JustClick di 

 Akhir sekali jadikan lah JustClick sebagai salah satu blog shopping anda

dan

 Salam Sayang dari kami di JustClick eShoppe ^^
........................................................................................................................

Catalyst Collagen Premium






Collagen Premium

Catalyst Collagen adalah sejenis protein anti-penuaan jangka panjang. Ia membantu

- membaik pulih dan meningkatkan ketegangan dan kelembutan kulit

- mengurangkan garis penuaan dan kedutan

- memberikan kulit anda kekuatan, fleksibiliti dan kelembutan

- turut membantu anda memperolehi wajah yang lebih menyerlah, tampak lebih muda dan segar.

Collagen sebenarnya adalah sejenis protein yang membantu dalam menghubungkan tisu-tisu didalam tubuh anda termasuk tulang, gigi, tendon dan kulit.

1 kotak 15 sachets @ 3 g each Harga Semenanjung RM 59.90 | Sabah/Sarawak RM 64.90

Sebenarnya saya nak bagi percuma caj pos laju, namun harga yang ada sen sen kat belakang tu susah untuk customer yang menggunakan cash deposit, jadi harga di bawah adalah terbaik untuk memudahkan semua customer. Lebih 10 sen untuk setiap kotak, minta halal dunia akhirat.



Cara pembayaran

Pembayaran boleh di lakukan melalui bank Maybank atau CIMB.

Jika berminat sila hubungi agen Catalyst yg berdaftar dibawah:

Nurul : 013 - 638 4766
E-mail justclickon9@gmail.com

Kami juga mempunyai laman FB yg rasmi. Sila kunjungi facebook kami di http://www.facebook.com/JustClickEShoppe

Catalyst Virgin Coconut Oil for Health (Minyak Kelapa Dara)




Assalamualaikum!!!


Dan Salam sejahtera~




Ok, BERITA BAIK untuk anda semua (perempuan&lelaki) yg mengalami kulit muka bermasalah seperti :


- Kulit muka berminyak??



- Kulit muka berjerawat yg sgt taktau malu nk keluar tak henti2??



- Kulit muka yg berparut jerawat seperti kawah di bulan??



- Kulit muka yg kusam??kering??tak bermaya??



Semua tu ada penyelesaiannya!!iaitu dengan pengambilan produk VCO @ Virgin Coconut Oil @ Minyak Kelapa Dara


Apa itu Minyak Kelapa Dara????


Secara ringkasnya minyak kelapa dara menyimpan banyak khasiat yg tidak diketahui umum. Di samping itu dengan teknologi terkini, anda tidak perlu lagi mencari buah kelapa dara utk mendapatkan khasiatnya kerana Catalyst Sdn.Bhd telah mengeluarkan produk mereka yg diyakini 100% asli daripada minyak kelapa dara & dijamin halal. Ia adalah produk bumiputera & selamat dimakan oleh semuaperingkat umur.


Selain itu, VCO ini mampu :


- Mengurangkan kadar kolestrol & selera makan!!(nk diet pun digalakkan kerana dapat mengurangkan nafsu makan yg membuak2)





- Mengurangkan berat badan!!





- Mengawal kencing manis!!





- Tubuh badan lebih tahan penyakit!!





- Mendapatkan kembali keanjalan & kelembutan kulit!! (gebuss gitu~)





- Pertumbuhan rambut lebih baik & kelemumur akan hilang!!





- Terhindar daripada gejala alahan!!





- Mengelakkan risiko penyakit kanser!!





- Keadaan berdengkur akan hilang!!





- Sesuai utk ibu mengandung !!





- Mengurangkan stretchmark!!





- Melancarkan kitaran haid!!





- Sebagai agen penyubur ya!!





- Sebagai agen pelincir dlm hubungan suami isteri!!





- System penghadaman yg baik iaitu senang membuang!!







- Memberikan tenaga utk anda!!(sesuai utk pelajar & pekerja yg memerlukan focus harian)





Keratan akhbar mengenai produk Catalyst.


Produk VCO didatangani dalam pelbagai bentuk & harganya sgt berpatutan!!terus terang saya katakan bahawa produk yg dikeluarkan oleh Catalyst sgt murah berbanding produk lain & mampu dimiliki semua org & kesannya sgt positif!!



Maklumat mengenai Vco Catalyst

  • Mempunyai 60 biji kapsul
  • Berat 500 mg setiap botol
  • Keluaran orang Islam dan Halal
  • Aturan makan hanya 2 biji sehari (1 siang dan 1 malam)
  • Boleh juga digunakan untuk disapukan di muka




Cara Pengambilan Vco Catalyst

Ambil sehari 2 kali. Sekali ambil sebiji. Boleh diambil selepas makan atau sebelum makan. Pastikan banyak minum air masak. Sebotol vco catalyst mengandungi 60 biji, boleh bertahan selama 30 hari.

Harga VCO CATALYST

Harga pasaran sekotak adalah RM 39.90 Semenanjung / RM 43.90 Sabah dan Sarawak.

Sebenarnya saya nak bagi percuma caj pos laju, namun harga yang ada sen sen kat belakang tu susah untuk customer yang menggunakan cash deposit, jadi harga di bawah adalah terbaik untuk memudahkan semua customer. Lebih 10 sen untuk setiap kotak, minta halal dunia akhirat.


Cara pembayaran

Pembayaran boleh di lakukan melalui bank Maybank atau CIMB.

Jika berminat sila hubungi agen Catalyst yg berdaftar dibawah:

Nurul : 013 - 638 4766
E-mail justclickon9@gmail.com

Kami juga mempunyai laman FB yg rasmi. Sila kunjungi facebook kami di http://www.facebook.com/JustClickEShoppe

Thursday, 13 September 2012

Selamat Datang
.......................................

Selamat datang ke blog shopping terbaru anda!!!

Kami disini akan menyediakan produk terbaik untuk anda.

Sila kunjungi kami selalu di : justclickeshoppe.blogspot.com

                             Atau 

Facebookhttp://www.facebook.com/JustClickEShoppe

Anda juga boleh terus email kami untuk mendapatkan maklumat yg lebih lanjut.

E-mail : justclickon9@gmail.com