Sunday, 28 October 2012

Produk Terkini : NATURAL FIBRE DRINK CATALYST


NATURAL FIBRE DRINK CATALYST



NATURAL FIBRE DRINK CATALYST
RM59.90(Sem.M) RM65.90 (Sabah Sarawak)

- berperisa oren
-berbentuk serbuk
- 15 sachets / 15 g each


Dapat mengurangkan risiko keadaan penyakit seperti :
Diabetes
Penyakit jantung
Kanser kolon
Obesiti
Tekanan darah tinggi
Pembuangan air kencing yang tidak lawas
Masalah tidak boleh tidur malam





Bagi sesiapa yg berminat untuk dapatkan Catalyst VCO Softgel ni, boleh hubungi kami.

Nurul : 013-638 4766

Sila 'like' Facebook kami di : http://www.facebook.com/JustClickEShoppe
untuk lebih info.


Tawaran Pakej Yang Menjimatkan Anda !!!!


Salam semua.

Hai :)

Kali ni JC ade update terkini !!!

JC akan menawarkan pembelian secara pakej.

Dengan membeli secara pakej, anda akan dapat berjimat !!!

WoW!!!

JC akan beri free postage fee jika anda beli secara pakej. :)

Nak tahu ape pakej yg JC offer, sila lihat dibawah okay :)



Pakej #1 : CATALYST VCO SOFTGEL (2 KOTAK)


CATALYST VCO SOFTGEL (2 KOTAK)

Harga Asal Tak Termasuk Postage : RM 79.80
Harga Promosi : RM 79 dan Free Postage !!!


Pakej #2 : CATALYST COLLAGEN (2 KOTAK)


CATALYST COLLAGEN (2 KOTAK)
Harga Asal Tak Termasuk Postage : RM 119.80
Harga Promosi : RM 119 dan Free Postage !!!


Pakej Superb!!! 


CATALYST VCO SOFTGEL (1 KOTAK)
CATALYST COLLAGEN (1 KOTAK) 
Harga Asal Tak Termasuk Postage : RM 99.80
Harga Promosi : RM 98 dan Free Postage !!!



Bagi sesiapa yg berminat untuk dapatkan Catalyst VCO Softgel ni, boleh hubungi kami.

Nurul : 013-638 4766

Sila 'like' Facebook kami di : http://www.facebook.com/JustClickEShoppe
untuk lebih info.

Sunday, 21 October 2012

Produk Terkini : VCO Pure Oil

FUNGSI & KHASIAT NYA ADALAH SAMA SEPERTI VCO SOFTGEL CAPSULE. 
VCO PURE OIL ADALAH DALAM BENTUK CECAIR








Harga :-
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah & Sarawak)
150ml


Cara Penggunaan :-
1 sudu besar 2 kali sehari
Juga boleh disapu pada muka sebelum tidur


Apa itu VCO? VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

KEBAIKAN VCO

Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
Melindungi tubuh daripada kanser.
Jerawat cepat susut
Regular semula PMS anda
Sistem penghadaman lebih baik
Kesuburan
Kurangkan rasa senggugut
Batuk dan Selsema cepat hilang
Mengurangkan tidur berdengkur


Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco juga berfungsi sebagai agen pelincir.

Wednesday, 10 October 2012

Tips #1 : Cara Pengambilan VCO Softgel

Hai dan Salam semua..

Kali ni, JustClick (JC) nk berkongsi sedikit tips dgn anda semua..

Untuk entri kali ni, JC akan berkongsi tips tentang bagaimana cara pengambilan VCO softgel ni.

Okay, caranya mudah sahaja..

Sila lihat dibawah :



Cara Pengambilan VCO Softgel

1.  VCO softgel hendaklah diambil 2 biji sehari iaitu 1 biji pagi dan 1 biji malam.
2. Tetapi bagi yg tiada kesempatan masa, anda boleh juga ambil 2 biji kapsul sekaligus.
3. Anda haruslah minum air suam atau plain water yang secukupnya.

Info:
* Untuk sesiapa yang ingin menambah berat badan, sila ambil VCO ni sebelum anda makan.
*Kalau nk kurangkn berat badan pulak, sila ambil VCO ni selepas anda makan.
*Kapsul VCO ni jugak boleh disapu di muka 2 atau 3 kali seminggu sebelum tidur. Caranya mudah sahaja, cucuk biji kapsul dengan jarum dan sapu minyaknya ke muka.


Jika anda konsisten mengambil serta mengamalkan kapsul VCO ni, Insyaallah kesanya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung  kepada sistem / hormon individu seseorang.

Kesan-kesan sampingan juga  adalah berlainan bagi setiap individu.

Tapi Insyaallah ianya bagus untuk kesihatan dalaman kita..:)



Bagi sesiapa yg berminat untuk dapatkan Catalyst VCO Softgel ni, boleh hubungi kami.

Nurul : 013-638 4766

Sila 'like' Facebook kami di : http://www.facebook.com/JustClickEShoppe

untuk lebih info.

Tuesday, 25 September 2012

Catalyst VCO | Tips Pengambilan Yang Betul




TIPS PENGAMBILAN ATAU MAKAN SUPPLEMENT DENGAN BETUL

Atau dalam hal ini cara makan dan waktu pengambilan VCO. 
 Tips ini diberikan dan dijelaskan dari : 
PUAN VIVI NORYATI ( Saintis Perubatan daripada Universiti Malaya) 

 1. MAKAN / AMBIL supplement (VCO) selepas breakfast atau sarapan pagi dan waktu malam(sebelum tidur) pada jam 10 malam.

 2. KERANA ?? Pada masa ini sistem pencernaan badan kita menjadi sedikit slow atau kurang aktif. Jadi ini akan memudahkan supplement (VCO) bertindak dan bekerja dalam badan kita.

 3. ELAKKAN pengambilan supplement (VCO) pada waktu tengahari kerana pada masa ini sistem badan kita sangat aktif bekerja untuk mencerna makanan dan sebagainya.

 4. ELAKKAN juga pengambilan supplement (VCO) sebelum makan kerana tindak balas mungkin tidak akan berlaku/kurang kerana supplement yang kita makan akan ditimpa oleh makanan yang kita ambil.

 5. KURUS??? Anda sendiri mesti pandai atur portion atau saiz hidangan sendiri. Pengambilan VCOakan menjadikan anda lebih bertenaga dan kadar metabolism meningkat. Jika anda rasa selepas pengambilan VCO anda kerap rasa lapar dan nafsu makan membuak-buak , LEBIHKAN saiz hidangan atau pengambilan IKAN dan sayur dalam diet harian anda.

 6. PALING PENTING SEKALI . Pastikan anda minum air kosong dengan cukup sekurang2nya 3 liter sehari untuk membantu proses penyingkiran atau penyahtoksin dalam badan akan berjalan dengan lebih lancar dan badan akan terasa lebih segar dan bertenaga sentiasa.

.................................................................................................................

Bagi sesiapa yg berminat untuk dapatkan Catalyst VCO Softgel ni, boleh hubungi kami.

Nurul : 013-638 4766

Sila 'like' Facebook kami di : http://www.facebook.com/JustClickEShoppe

untuk lebih info.

Thursday, 20 September 2012

Catalyst VCO softgel hanya RM 39 !!!


Salam kepada semua pembaca.

Hari ini JustClick ada update terbaru !!!

Berita gembira untuk pengguna dan bakal pengguna produk Catalyst VCO !!!

Harga terbaru untuk produk Catalyst Virgin Coconut Oil @ VCO softgel 





KINI
 HANYA RM 39 !!!

(Harga asal : RM 39.90 )



Bagi sesiapa yg berminat boleh hubungi kami.

Nurul : 013-638 4766

Sila 'like' Facebook kami di : http://www.facebook.com/JustClickEShoppe

untuk lebih info.


Saturday, 15 September 2012

JustClick Update!!!

Assalamualaikum kepada semua pembaca. 

JustClick sekarang dh ada banner baru.

Sila la tengok banner kami di bawah ni yer..



Macam mana?? Ok x..

Nice and Simple kan..:)

Ok lah..

Kepada anda yg baru tgk blog kami, anda mesti tertanye2 blog ini pasal apa kan.

Untuk pengetahuan anda, blog JustClick ini adalah sebenarnya sebuah laman blog shopping.

Kami hanya menjual produk2 yg terpilih sahaja.

Pada masa ini, kami hanya menjual satu produk sahaja iaitu produk Catalyst.

Kami merupakan agen  untuk produk  Catalyst ni.

Kami akan menambah produk2 untuk anda dimasa akan datang.

Kami hanya menawarkan produk2 yg berkualiti pada harga berpatutan !!!

So, kepada penggemar2 online shopping ni bolehlah jadikan blog JustClick ini sebagai satu dari blog destinasi shopping anda.. :)

JustClick jugak ada di facebook. ^^

Anda boleh 'Like' page JustClick di 

 Akhir sekali jadikan lah JustClick sebagai salah satu blog shopping anda

dan

 Salam Sayang dari kami di JustClick eShoppe ^^
........................................................................................................................